TRUP ° LIVE in Sufragerie °

Details
Date:

October 14

Time:

10:00 pm

Website:
Event Website
Venue

True Club

📍 Pe 14 octombrie, distracția din Sufragerie e garantată de TRUP, iar noi deja ne-am apucat să pregătim băuturi special selectate pentru tine și gașca ta.
Hai să-i asculți LIVE, te asigurăm că pleci cu un suflu nou și multă energie!

🎙️ TRUP, este un grup muzical în plină ascensiune, îmbinând atât creații proprii cât și cover-uri, scene de concert cât și de eveniment, scopul fiind unul singur: bucuria de a trăi momentul la intensitate maximă alături de cei prezenți. Prima creație, "Noiembrie uitat", a fost lansată acum doi ani, reușind să atragă atenția multor radiouri on line, dar și FM - ului românesc. Un alt succes este piesa "Cafea", care a intrat în topurile muzicale naționale, dar și ultima creație, "Dă-mi foc", o super baladă pop rock.
Franny (voce), Sebi (voce), Marius (bas), Solo (chitara), Radu (tobe), realizează o simbioză perfectă între talent și experiență, activând în timp atât în mainstream, cât și în underground. Cu un sound personalizat, trupa abordează zone muzicale diverse, fiind focusată pe entertainment de calitate, dedicat tuturor celor care sunt dispuși să accepte provocarea.

🎟 Intrare Liberă

📍 Covaci 19
☎ Rezervări & Info: 0727 488 087
www.trueclub.ro

*Concertul se desfășoară în regim de club. Reprezentația artistilor începe în intervalul orar 23:30-00:30.

Viziteaza pagina de Facebook a evenimentului!