TAYLOR - Live în Sufragerie -

Details
Date:

June 18

Time:

7:00 pm

Website:
Event Website
Venue

True Club

In data de 18 iunie, 2023, una dintre cele mai apreciate formatii rock ale noului val, Taylor, va sustine un concert de zile mari in Bucuresti, in True Club!
Codrut Croitoru, (ex-CompactB, ex-Schimbul 3 si in prezent membru al formatiilor Taylor si Mesterii Rock) va invita alaturi de colegii săi din formatia Taylor la un super concert pop-rock. Formatia Taylor este considerata de multi oameni de specialitate ca fiind unul dintre cele mai valoroase produse pop-rock ale noului val, o formatie care poate fi un nume nou pentru multi dar care este alcatuita din muzicieni ce apartin mai multor generatii, muzicieni cu experienta, care au cantat de-a lungul anilor cu nume precum Compact, Pasarea Rock, Schimbul 3, Valeriu Sterian&Compania de Sunet, Accent, Sfera, Mihai Pocorschi & Formula 5, Vh2. Va asteptam asadar duminica, 18 iunie, la un super concert Taylor!
Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.
Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești, trupa cu care a continuat si in anii de studentie, si cu care a lansat un album. Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B). Din anul 2020 si pana in prezent Codrut Croitoru este solist vocal si in formatiile Pasarea Rock si Mesterii Rock (formatii in care activeaza fostii membrii Phoenix Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica). Tot in anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor. In 2022 a fost lansat primul album discografic, un album-conceptual numit "Dincolo de măști", un album in care toate cantecele spun impreuna o poveste, povestea adevarului. In prezent formatia Taylor se afla in curs de definitivare a celui de-al doilea material discografic, iar cateva dintre cantecele de pe noul album se regasesc deja in playlistul de concert.

Componența Taylor:
Codrut Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producator (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Mesterii Rock).
Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)
Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)
Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)
Alexia Stefan & Bianca Stefan – backing vocals (Hypnotic Sis)
https://www.youtube.com/watch?v=0rtWm4QlNNg – Taylor “E furtuna intre noi”
https://www.youtube.com/watch?v=h9rV6J3mn_k – Taylor “ Mereu amandoi “

Sustinere artisti: 40 lei

☎ Rezervări & info: 0727 488 087
📍 Covaci 19
www.trueclub.ro

Viziteaza pagina de Facebook a evenimentului!