Rock’n’Folk: Omul din Sarmisegetuza

Details
Date:

April 9

Time:

7:00 pm

Website:
Event Website
Venue

True Club

Prima aparitie a grupului OMUL DIN SARMISEGETUZA este pe 23 decembrie 2015 la Serbarile Galatiului, cu patru cantece originale, catalogate ca stil apartinand muzicii folk, in deschiderea grupului Pasarea Colibri.
Formula de inceput este Anton Mihail-Plută (chitara si voce), Mugurel Bezman (chitara bas si voce), Emil Dragomir (tobe). Toti trei sunt angajatii Teatrului National de Opera si Opereta din Galati, sectia de Revista, Mihai ca solist vocal si actor, Mugurel si Emil ca instrumentisti.
Ceea ce a inceput ca o distractie, se dezvoltă usor , adăugandu-se alte melodii si apărand oportunitatea unei noi manifestări artistice, in aceeasi formula, in festivalul Folk la Dunare in 2016.
In 2019, cu ajutorul RBA Records, apare primul album al trupei, album intitulat “CȂNTECE DE PESTE AN…”.
Piesele de pe album capata o tenta de folk-rock, si in ordine de pe coperta sunt Urmă de zimbru, Cine scutură roua ?, Mugur, muguraş de brad, Douăzeci de ani, Aoleu ce ploaie vine de la Cluj, Cântec de primăvară, Noapte de Sânziene, Harul muntelui, Mare Mărgaritar si Chemare.
Grupul a participat la doua festivaluri Folk la Dunare (2016, 2020), Remember Vali Sterian (Quantic Club, Bucuresti 2020), si pentru a diversifica obiectul de activitate mareste repertoriul cu coveruri, in cea mai mare parte romanesti, Phoenix , Compact, Taxi, Pasarea Colibri, Vali Sterian, etc.. cantand pe la petreceri de motociclisti , biciclisti, si diverse pub-uri.

☎ Rezervări & info: 0727 488 087
📍 Covaci 19
www.trueclub.ro

Viziteaza pagina de Facebook a evenimentului!