Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Tineri si liberi: Ioana-Maria & Alecsandra

Tineri si liberi: Ioana-Maria & Alecsandra

Tineri si liberi: Ioana-Maria & Alecsandra

 • 9 Nov 2019
 • 7:30 pm - 9:30 pm

 • De cand ne nastem, ne dorim sa fim liberi, sa nu ni se mai spuna “ ce sa facem” si “cum sa facem”. Dupa o varsta vrem sa ramanem tineri si ne dam seama ca timpul nu se mai intoarce…
  Singura posibilitate pe care o vad de a ramane liberi si tineri este MUZICA.

  Fiind tineri, ei au nevoie de sustinerea aplauzelor voastre si asa sa simta si libertatea de a canta mai departe.
  In True Club, pe data de 9 Noiembrie 2019 vor urca pe scena Ioana-Maria și Alecsandra! Ne-am dori mult sa fiti si voi prezenti!

  Mă numesc Gușoaie Ana-Alecsandra și sunt o tânără pasionată de muzică încă de mică. În clasa întâi am început să merg la Corul „Carmina Minora” până în clasa a patra, iar din clasa a șaptea iau cursuri de chitară cu Ionuț Vrabie. Până să încep liceul, acum doi ani, nu am avut multe ocazii de a cânta și nici curajul necesar, fiind o fire destul de timidă, dar odată cu schimbarea ciclului de învățământ, am fost încurajată să ies din zona mea de confort și să depășesc aceste frici. Am început cu festivitățile de la liceu, unde interpretam câte o piesă la voce și chitară și am ajuns să mă implic anul trecut într-un proiect organizat de Virgin Radio, care consta într-o competiție între licee și să particip la primul meu concurs de muzică, „Concursul școlar de interpretare vocală și instrumentală”, unde am obținut premiul II. Am avut șansa de a cânta în câteva localuri (1st Stage, Encore, Duda), unde am adus în prim plan piesele cântăreței Tracy Chapman, pentru care nutresc o pasiune nemărginită, atât pentru puterea mesajului din spatele versurilor, cât și pentru căldura și emoția din vocea ei.

  Despre Maria nu sunt prea multe lucruri de zis.
  Are 16 ani, canta de pe la 13, a participat la cateva concursuri scolare (a si castigat un concurs de interpretare dar… nu stie care), mare fan Vama Veche a tot cantat prin 1st Stage, a cantat in calitate de invitata in Spice la un spectacol al Clarei Margineanu si… cam atat. Dupa ce a invatat cateva acorduri la chitara, a inceput sa scobeasca singurica pe Internet. Practic tot ce stie a invatat singurica.

  🎟 Intrare Liberă
  ☎ Rezervări & info: 0727 488 087
  📍 Covaci 19
  🔗 https://trueclub.ro


  No Events
  Call Now ButtonREZERVĂRI