Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Gala cântecelor de munte: Ana Teodora și Fiii Satului Montan

Gala cântecelor de munte: Ana Teodora și Fiii Satului Montan

Gala cântecelor de munte: Ana Teodora și Fiii Satului Montan

 • 4 Mar 2021
 • 6:00 pm - 9:00 pm

 • La final de zi, vă invităm pe Covaci 19, cu cocktailuri reci și muzică bună. Invitați vor fi Ana Teodora și Fiii Satului Montan!

  Ana fuge de acasa in seara asta, uita de copii si de sot si, pentru o noapte, e iar studenta si cu gandul pe munte…
  Va asteptam intr-o (speram) frumoasa zi de primavara la un concert cu cantece cu/despre/din primavara copilariei noastre!

  Formația vocal-instrumentală Fiii Satului Montan este un joc frumos al lui “Sfântul” (Aurel Marin) & a lui “Sibip” (Catalin Barbor) (membri fondatori) + Dan Feies. Deși Sibip si Sfântul cântă împreună (și separat) de peste 20 de ani, “botezul” pentru o denumire de scenă a avut loc abia în 2017, într-un sat – evident montan, pe care Sfântul și Sibip (ambii chitară și voce) l-au cucerit cu un show neplanificat, în fața birtului comunal, cu un cântec vechi, redenumit, ulterior, “Hitul de la Izverna”.

  Ulterior, la primul concert oficial, s-a alăturat și Dan, cu tobele. Trioul cântă de plăcere, cu bucurie și cu dragoste de munte, pentru prieteni vechi și noi, in jurul focului, la cabane sau, pur și simplu, acolo unde ii poarta inima! Va asteptam in 4 martie la o seara plina de cantece de munte!

  Începând cu ora 18:00, vă așteptăm pe terasa True, să îi ascultăm pe Ana Teodora și Fiii Satului Montan cu minunatele lor cântece!

  🎟 Susținere Artiști: 20 lei
  📅 Eveniment găzduit de Puiu Crețu.
  📞 Info & rezervări: 0727.488.087
  📍 Covaci 19
  🔗 https://trueclub.ro


  No Events
  Call Now ButtonREZERVĂRI