Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

★True / 8 ANI ★ Jukebox & Bella Santiago Live

★True / 8 ANI ★ Jukebox & Bella Santiago Live

★True / 8 ANI ★ Jukebox & Bella Santiago Live

 • 19 Oct 2018 until 20 Oct 2018
 • 10:00 pm - 5:30 am

 • Weekend aniversar în Sufragerie! Am bifat în calendar 8 ANI de seri live în True Club! Vă așteptăm la o noapte memorabilă, am pregătit surprize la bar și pe scenă. Suntem live pe 19 octombrie cu Trupa Jukebox & Bella Santiago. Facem nebunie 😉 Hai și tu!

  Cunoscută ca una dintre cele mai populare, dinamice și versatile trupe pop rock, funk, rock and roll, retro și fusion din România, Trupa Jukebox, alături de Bella Santiago, ne vor (în)cânta în Sufrageria True vineri, 19 octombrie.

  Book your table!
  Intrarea este liberă.
  Info & Rezervări: 0727.488.087
  __________
  Ofertă* special creată pentru un început bun de party:
  1 + 1 Vodka Absolut = 299 lei
  1 + 1 Rum Havana Club = 299 lei
  1 + 1 Whisky Ballantine’s = 299 lei

  *oferta se aplică doar petrecerilor de vineri.
  ——————–

  Jukebox este tonomatul fabricat în România!
  S-ar putea spune ca toate concertele lor sunt “ediție speciala” iar veselia, carisma, autenticitatea, umorul, emotia, energia si experienta muzicienilor completeaza un show live de excepție.
  Cele mai cunoscute hituri internaționale pop-rock, rock, pop, latino, reggae, retro, funk, R&B, dance, alături de piesele originale Jukebox, fac deliciul unor concerte memorabile.
  Trupa, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018). Iar povestea nu se oprește aici: “tonomatul” fabricat în România își îmbogateste constant și consecvent repertoriul și prestația, astfel încât fiecare show este o experiență unică, plină de energie și muzică bună, interpretată impecabil Live de unii dintre cei mai buni muzicieni Romania.
  Cu aproape 20 ani de activitate și peste 1800 concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din România. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume și mai multe single-uri. În februarie 2017 trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea Ta”, piesa având 1,5 milioane vizualizări pe YouTube. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârstă de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar la începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.
  În luna februarie 2018 Jukebox & Bella Santiago au fost finaliști Eurovision România cu piesa “Auzi Cum Bate”.

  Videoclipuri Jukebox & Bella Santiago:
  Vocea Ta: https://youtu.be/IvVHhcO5ZL4
  Auzi Cum Bate: https://youtu.be/13guwLpg2tY
  International Covers: https://youtu.be/SSMFIrR-wOA
  Live Party Mix: https://youtu.be/AqpxAdWXZzA

  Mai multe informaţii despre Jukebox & Bella Santiago:
  www.trupajukebox.ro
  www.facebook.com/trupajukebox
  www.youtube.com/jukeboxband


  No Events
  Call Now ButtonREZERVĂRI