Logo Excerpt
My Title

Sufrageria True Club

SOCIAL CLUB

GOLDEN GUESTLIST

Dragii nostri.

Cand esti alaturi de familie, orice prilej de sarbatoare e intampinat cu bucurie. Cand esti alaturi de cei dragi, toate sunt bune, zambim si gandim pozitiv! Dupa mai bine de un an in care prin sufragerie au trecut mii de oameni, familia True Club a crescut si fiecare zi petrecuta alaturi de voi a fost si este un motiv de petrecere.

Am privit pozele din primul nostru an (2011), pe cele din iarna si pe cele din primavara anului trecut, si am trait in cateva minute toate noptile nebune, toate noptile True, toate diminetile in care familia ramanea in sufragerie pana la 6-7 dimineata.

Acesta este un moment foarte bun sa ne aratam recunostinta catre cei ce au fost cel mai des la True Club, catre cei ce apar in cele mai multe poze, cei ce au dansat si au cantat punand “umarul” la cresterea familiei.

Stim ca poate o sa parem subiectivi sau ca poate am uitat pe cineva, dar o sa o rezolvam si pe asta. Pana atunci, anuntam cu mandrie deschiderea unui Golden Guestlist pentru cei pe care i-am remarcat pana acum. Asta inseamna ca daca esti pe lista si iti spui numele la intrare, o sa poti intra gratuit la serile noastre cu artistii rezidenti, ca o sa beneficiezi de reducerea biletului de intrare pentru noptile cu invitati speciali, iar daca o sa aduci gasca, o sa iti facem o oferta pe masura.

Lista NU este inchisa, te asteptam in True Club alaturi de noi, te vrem activ pe Facebook, Twitter si celelalte canale de comunicare True Club, vrem sa vedem poze cu tine in sufragerie si, in scurt timp, o sa beneficiezi de multe avantaje!

Cand vei primi mail din partea noastra ca ai intrat pe lista de prieteni fideli, poti beneficia de ofertele noastre speciale!

Cu drag,

Echipa True Club!

Au fost alaturi de noi:

1 Adrian Alexandru Bucur
2 Alexandra Trofin
3 Alina Coravu
4 Alina Duma
5 Andra Botezatu
6 Andreea Carstoiu
7 Andreea Manea
8 Aneta Singeorzan
9 Bobby Stoica
10 Bogdan Ivan
11 Catalina Manaila
12 Claudia Nita
13 Claudia Silaghi
14 Denisa Nicola
15 Diana Grigore
16 Elena Dumitru

17 George Neagu
18 Ilinca Teodoriu
19 Liviu Chiorpec
20 Liviu Chiorpec
21 Malina Gloaba
22 Maria Burcescu
23 Marius Covache
24 Monica Preis
25 Orly Yanay
26 Raisa Soare
27 Ruxandra Ghinet
28 Sabina Apostolescu
29 Sorina Peia
30 Stella Badea
31 Teodora Celik
32 Vlad Ionescu