New Comers Night: iată cum îți poți înscrie proiectul muzical!

 

new-comers-night-fara-data--cover

True Club, gazda muzicii live din Centru Vechi, a lansat un nou concept de party- “New Comers night”.  Proiectelor muzicale la început de drum li se va oferi un spațiu de manifestare artistică unde acestea vor beneficia de promovare și de o scenă adevărată de concerte. Astfel, în fiecare miercuri, începând cu ora 21:00, Sufrageria True se transformă într-o pepinieră a talentelor muzicale unde se vor întâlni cele mai noi energii ale industriei muzicale.

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil AICI, care trebuie trimis la adresa pr@trueclub.roProiectele muzicale nu vor fi limitate de gen muzical sau componență, ci doar de calitatea interpretării artistice, fiind încurajați să se înscrie atât soliști, cât și banduri. Selecția pentru fiecare seară va fi realizată de organizatori.

FORMULAR INSCRIERE

 

****
True Club este, de peste 6 ani, Sufrageria artiștilor și a prietenilor care iubesc muzica live. De la sfârșitul anului trecut, True Club s-a mutat pe Covaci 19, într-un spațiu unde muzica live se aude mai bine ca niciodată, în 4 zile de party-uri pe săptămână. Daca e miercuri, e “New comers night”,  joia e Karaoke cu True Band, iar vineri și sâmbătă party-uri cu muzica live.