Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Duminica: this week

Duminică: Foxy Lady - Roxana Stroe
În fiecare DUMINICA, Sufrageria True se transformă în locul unde muzica buna prinde sunet și vibrații! Vă așteptăm pe 12 august alături de Roxana Stroe!
 
Va asteptam! // Info & Rezervări la tel. 0727 488 087.
Eveniment organizat de Puiu Cretu
**
ROXANA STROE a.k.a Foxy Lady este fiica regretatului baterist constantean Corneliu Stroe. Este singura chitaristă de blues si jazz din ţară, absolventa de masterat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan “Tandarica”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman, si altii. A activat ca titulara în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care in 2006 a scos albumul “Capra vecinului”), in formatia cantaretei de muzica pop Nicola, Balcanamera Band, Red Cat Bone. Din 2008 si pana in prezent are propria sa formatie de blues numita Foxy Lady Band, dar in acelasi timp activeaza in doua proiecte de duo cu vocalistele de jazz Raluca Stoica, Catalina Beta. A participat la numeroase festivaluri de blues si jazz in tara si in strainatate.
 
****
Am deschis Terasa! Avem bucate delicioase, asezonate perfect cu limonade sau bere la draft. Te asteptam de marti – duminica de la 18:00. Covaci 18, locul unde prietenii își dau întâlnire. #TrueClub