Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Duminica: this week

Duminică: JAZZilian
Duminică, 10 iunie, vă invităm la o seară de #Folk alături de Dana Florian si invitatul special: Andreea Bucur!
Info & Rezervări la tel. 0727 488 087
Intrare liberă
Va asteptam!
***
A debutat ca solistă folk la prima ediţie « Om Bun » în 1990 şi dupa pragmaticul ASE, a studiat pianul la Şcoala Populară de Artă doar din dragoste pentru muzică, continuand sa compuna versuri si muzica.
In 2014 a inregistrat in studiou “Carare in doi”, un cantec drag pe care si l-a dorit orchestrat si impartasit cu lumea. Asa a redeschis cararea catre public. In 2015 a pus bazele evenimentului folk din cadrul Festivalului Dinozaurilor de la Hateg, la cererea prietenilor ei din Geoparcul Haţeg.
A participat la principalele festivaluri de folk in 2015 si 2016, fiind premiata la Festivalul Castanilor din Ploiesti (Premiul special « Gabi Dobre » in 2015 si Premiul BES in 2016) si Chitara Dunarii din Calarasi (Premiul pentru cea mai frumoasa poezie cantata – 2016).
Astfel, Dana a fost remarcata de catre public si specialistii de gen ca fiind o importanta reprezentanta a folkului actual, avand o prezență scenică deosebită, compoziții muzicale cu influențe de jazz, voce inconfundabilă și tehnică instrumentală remarcabilă.
Cu precadere prezenta pe scenele sau cluburile din Bucuresti, a fost invitata in recitaluri la diverse evenimente atat din tara (IlvaFest Tabara de la Calafat, Baia Mare, Buzau, Targul de Folk de la Gura Humorului, Bistrita, Tecuci, Ploiesti), cat si in Franta si Belgia.Dana are darul să aline cu vocea ei – care « vine dintr-o altă lume » după cum i s-a spus – iar când se află în faţa ascultătorilor, sufletele rezonează în aceeaşi vibraţie, a iubirii şi a stării de bine.

In mediul online, o puteti asculta si afla mai multe detalii accesand site-ul ei : https://danaflorian.ro, pagina de facebook :https://www.facebook.com/DanaFlorianOfficial/ si canalul de youtube: https://www.youtube.com/danaflorian