Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Sâmbătă: The Humans live

Sâmbătă: The Humans live

27067221_1569413079838888_4290459790104198345_n

Sâmbătă, 10 februarie, The Humans aduc vibe-uri de bine și de distracție la noi în Sufragerie! Artiștii ne-au pregătit un proiect muzical care anunță mult dans și energie bună pe Covaci 19.
————————–
Info & Rezervări: 0727.488.087
Intrarea este liberă.

The Humans

The Humans reprezintă proiectul nou al unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului. Nu este vorba doar de entertainment, ci de emoție transcrisă muzical prin compoziții originale.
Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei rezonează în același mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock iar reuniunea lor în cadrul unui proiect unic nu este de test, ci de empatie. Portofoliul însumat al aparițiilor scenice ale fiecăruia dintre muzicieni (live, în spații de concerte sau în cele mai mari show-uri de televiziune din România) este unul bogat. Obisnuiti cu prestatiile live, avand la activ sute de concerte live, membrii trupei The Humans si-au pus amprenta pe mai multe materiale discografice atat pe post de interpreti cat si in calitate de compozitori. Îi enumerăm pe rând și știm că fiecare nume are deja o amprentă recunoscută în memoria colectivă: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tanase (voce), Cristina Caramarcu (voce). Totodata experienta este dublata de prezenta indivudala in show-uri tv cu notorietate: Cronica Carcotasilor, Vocea Romaniei iar in formula actuala s-au facut cunoscuti publicului larg prin prezenta in cadrului emisiuni ZazaSing.
Plini de energie si cu un aer fresh, The Humans, se impun pe piata muzicala cu un sound nou si multe surprize muzicale.
“Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își va manifesta actul artistic. Toată paleta de emoții umane, reperul înalt al valorilor adunate din experiența de viață a celor 6 muzicieni, exercițiul de empatie adunat în timp este ceea ce ii reprezinta. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o împărtășire de emoții, fără granițe între scenă și public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creație asumat.