Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Joi: Live Acoustic by Iulia Dumitrache | True Voice

Joi: Live Acoustic by Iulia Dumitrache | True Voice

Iulia Dumitrache- cover

Pe 7 septembrie vom avea party dublu în Sufragerie. Începând cu ora 19,Iulia Dumitrache, frumoasa artista care a cucerit juriul de la Vocea Romaniei (2013), urcă pe scena True Club! Împreună cu invitații săi speciali, Amy șiFlorin Ristei (Freestay), artista pregătește un live act de calitate în cadrul căruia va cânta în premieră și cel mai nou single, “Iubește-ma”, o piesă de dragoste, personală, în care artista se regăsește trup și suflet.
.
Dupa concertul Iuliei Dumitrache & friends, vă așteptam la True Voice împreună cu Santha Eduard & True Band.
Cea mai bună voce va primi o sticlă de wiskey + răcoritoare, iar vocea cu cei mai mulți susținători va fi premiată cu o sticlă de șampanie și shoturi pentru gașcă. Premiile vor fi acordate de True Band și Eduard Santha la ediția următoare True Voice.

Am pregătit pentru voi un nou catalog de karaoke, cu cele mai iubite hituri, atât românești, cât și internaționale. Peste 250 de piese vă așteaptă, gata să fie cântate și fredonate.

**
Info & Rezervări: 0727.488.087.
Intrarea este liberă.

**
Iulia Dumitrache
Datorita timbrului vocal inconfundabil si show-ului energic, cariera artistei a pornit pe un drum ascendant. Pana in prezent, Iulia a lansat piese precum „K.O.”, „Supersonic” si “Unde”, iar la fiecare concert, solista reuseste sa ridice publicul in picioare si sa faca orice persoana sa danseze si sa cante alaturi de ea

**
Check the True Voice party mood: https://www.youtube.com/watch?v=xUlosdl_SN4&feature=youtu.be