Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Sarbatori in True cu umor si muzica

Sarbatori in True cu umor si muzica

Sarbatori in True cu umor si muzica

 • 16 Dec 2018
 • 7:00 pm - 10:00 pm

 • Duminică, 16 decembrie vă așteptăm în Sufrageria True la o seară asezonată cu muzică și umor în compania talentaților băieți din Trupa Freeze și Claudiu Mirea.
  Impro Show-ul va incepe la ora 19:00, iar Live Musical Performance de la 20:30. Adună prietenii și ne vedem pe Covaci19, la True Club!

  Info & Rezervări la tel. 0727 488 087 | Intrare liberă.
  Eveniment găzduit de Puiu Crețu.

  ******
  Trupa de teatru de improvizație FREEZE este formată din super-eroii Andrei, Ciprian, Florin și Marius a.k.a. Giovanni, acompaniați de super-maestrul muzical Vlad Pasencu. De ce super-eroi? Pentru că actorii improvizatori se transformă pe scenă în personajele poveștii pe care tu vrei să o vezi. Povești stiințifico-fantastice cu prințese, cavaleri și… extratereștri, filme care încep prin a fi western și se sfârșesc telenovelă, trecând prin cele mai variate genuri, de la indian la istoric, concursuri muzicale internaționale, discursuri ale unor experți de talie mondială pe tema aleasă de tine, toate acestea și chiar mai multe își au locul într-un spectacol de improvizație FREEZE. Dacă vrei să vezi un spectacol complet, cu teatru, muzică, umor dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație
  neașteptate, atunci îți vei dori să participi la spectacolul FREEZE. Totul se întâmplă pe loc, în fața ta, fără regie, fără scenariu. Trupa FREEZE a fost înființată în anul 2010, fiind astfel una dintre cele mai experimentate în domeniul short-form-improv.

  *****
  Claudiu Mirea va sustine un concert unplugged “Bring back the music!” (chitara & voce + percutie). Un program cu piese precum: Take That,Elton John ,Passenger ,Black ,The Roots, Oasis ..etc


  1

  Jul

  until 30 Sep

  [Ofertă magică] Petrecerea ta de burlăcițe!

  Petrecerea de Burlacite, așa cum ti-o dorești! 

  1

  May

  until 30 Apr

  Aniversează-ți ziua de naștere în Sufrageria True!

  Pregătit să îți aniversezi ziua de naștere? Adună-ți gașca și hai în Sufrageria True.