Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Omul și Chitara | Folk Open Stage

Omul și Chitara | Folk Open Stage

Omul și Chitara | Folk Open Stage

 • 21 Mar 2019
 • 7:30 pm - 10:30 pm

 • Pe parcursul anilor am observat ca sunt atat de multi tineri pasionati de chitara si care au nevoie de un loc in care sa se afirme, incat de anul acesta o zi pe luna, eu, adica Puiu Cretu si True Club va oferim sansa de a fi artisti in fata unui public la fel de pasionat de muzica live si chitara, in cadrul proiectului OPEN STAGE: OMUL SI CHITARA.
  Indiferent de nivelul la care va aflati, sunteti bineveniti sa urcati pe scena si sa performati sau, pur si simplu, sa ii ascultati pe ceilalti.

  Suntem intotdeauna fericiti cand cineva vine sa impartaseasca un stil sau care isi aduce prietenii cu alte instrumente, atat timp cat chitara este instrumentul principal.

  Scopul nostru este sa ne distram impreuna, sa ne bucuram de muzica si sa ne ajutam unii pe altii sa ne dezvoltam mai bine.

  Daca vei castiga cele mai multe aprecieri, ai sansa sa canti
  in deschiderea unui concert din True Club, organizat de
  mine.

  Speram ca o sa va alaturati proiectului de OPEN STAGE: OMUL SI CHITARA

  Vom incepe dupa ora 19:00 si vom incheia in jurul orei 22:30.

  Inscrierile se fac pe pagina mea personala de Facebook (Puiu Cretu, mesaj privat, dar nu pe pagina de artist).

  Va rugam sa veniti cu o ora inainte de inceperea evenimentului, pentru a face probele de sunet si a va familiariza cu locatia. Veti fi intampinati de mine, gazda evenimentului, Puiu Cretu si impreuna vom hotari ordinea celor care urca pe scena din Sufrageria True Folk.

  La final vom impartasi pareri, vom socializa la un pahar de vorba si veti auzi si parerile noastre, ale artistilor cu experienta.

  Proiectul OPEN STAGE: OMUL SI CHITARA este o modalitate sa castigati experienta, incredere in abilitatile voastre si sa va simtiti cu timpul confortabil in fata unui public.

  Indiferent de experienta si studii, toti ne confruntam cu emotii, adrenalina si anxietate. Unul din scopurile noastre este sa va ajutam sa va creati propriile strategii pentru a canaliza aceste temeri si sa le transformati intr-un joc frumos, artistic si distractiv.

  Info & Rezervări la tel. 0727 488 087 | Intrare liberă
  Va asteptam!
  Eveniment organizat de Puiu Cretu.


  1

  May

  until 30 Apr

  Aniversează-ți ziua de naștere în Sufrageria True!

  Pregătit să îți aniversezi ziua de naștere? Adună-ți gașca și hai în Sufrageria True.

  1

  Jul

  until 30 Sep

  [Ofertă magică] Petrecerea ta de burlăcițe!

  Petrecerea de Burlacite, așa cum ti-o dorești! 

  Call Now ButtonREZERVĂRI