Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Live: Jazzilian – concert de muzica braziliana si jazz

Live: Jazzilian – concert de muzica braziliana si jazz

 • 23 Sep 2018
 • 7:30 pm - 10:00 pm

 • Duminică, 23 septembrie în Sufrageria TRUE vă așteptăm la încă o seară live alături de #Jazzilian! Hai să ne bucurăm de muzică împreună pe #Covaci19!

  Info & Rezervări la tel. 0727 488 087 | Intrare liberă
  Va asteptam!

  _____
  Gabriela Costa – voce
  Alex Man – chitara

  Invitatia la concert este cea pe care o fac doi mari iubitori de muzica.Pasiunea comuna i-a adus impreuna in trei proiecte inedite (muzica braziliana traditionala, jazz si muzica romaneasca de altadata), care poarta amprenta puternicelor lor personalitati, ca oameni si ca artisti.
  Bucuria de a canta muzica braziliana s-a concretizat intr-un material unic pentru Romania sub forma unui album de duo numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecords http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/

  Concertul “JAZZilian” este o invitatie la o dubla calatorie pe pamant american, intr-un melanj elegant si plin de rafinament intre exuberanta si profunzimea muzicii braziliene a Americii de Sud si standardele jazz minunate ale nordului american. Toate au o nota comuna: melodia incarcata de romantism si textul “poezie”, asadar, va asteptam la un concert altfel…

  Gabriela Costa a aparut pe scena inca de la 6 ani, intr-un festival concurs in care a fost premiata, si este selectata la 11 ani, pentru unul dintre concertele Cenaclului Flacara.
  Timp de cativa ani activeaza in cadrul ansamblului de estrada „Tinemar” al Casei Armatei din Mangalia, timp in care, ca solist vocal, face inregistrari in Radiodifuziunea Romana si filmari la TVR.
  Participa si este premiata in calitate de cantautor (voce-chitara) la festivaluri de folk si face parte din cenaclul de muzica si poezie „Altfel” al Casei Studentilor din Cluj, cu invitatii la emisiuni tv. si inregistrari radio.Debutul solistic in jazz este marcat la Jazz Napocensis, ed. XIV, timp in care descopera o mare pasiunea si pentru muzica braziliana.Intalnirea cu chitaristul Alex Man, face ca aceasta din urma sa se concretizeze sub forma unui album unic pentru piata muzicala de la noi numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecords http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/
  Sustine numeroase concerte in diverse formule muzicale si si este invitata a Big Band-ului Radio in cadrul emisiunii “Jazz pe romaneste”, patronata de Florian Lungu, si a Filarmonii Ploiesti alaturi de formula de trio jazz a acestei institutii.
  In prezent este activa in numeroase concerte, si inspirata tot de muzica, gandeste si creaza bijuterii handmade cu aceeasi pasiune cu care canta.
  www.facebook.com/gabrielacostamusicwww.facebook.com/sagasjewellery

  Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si foarte activ chitarist si contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014.
  Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen jazz-istic la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
  Colaborează, de-a lungul timpului, cu muzicieni si big band-uri din țară și străinătate, in numeroase concerte de club sau pe scene de festival.
  În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București si desfasoara o activitate continua de pregatire a elevilor din spatiul preuniversitar in vederea admiterii la facultatile cu profil jazz, cu rezultate remarcabile ale elevilor admisi in tara si in strainatate.
  Sustine workshop-uri pe teme variate si de interes pentru tinerii muzicieni (ansamblu, tehnica instrumentala, improvizatie, compozitie, managment muzical) si participa constant in tabere de muzica improvizata si jazz ca profesor coordonator.
  Este solicitat cu regularitate in jurii internationale ale concursurilor studentesti de jazz, precum cel de la Tg.Mures- Festival International Studenţesc de Jazz

  www.facebook.com/man.alex.188

  https://www.youtube.com/watch?v=wpLzq6CUJQ0&list=PLr_qAhnKkS3Rh6Ogfu7BYZvSMCZJxB1W_&index=1
  https://www.youtube.com/watch?v=qkdovIDZ11M&list=PLr_qAhnKkS3Rh6Ogfu7BYZvSMCZJxB1W_&index=20


  1

  Jul

  until 30 Sep

  [Ofertă magică] Petrecerea ta de burlăcițe!

  Petrecerea de Burlacite, așa cum ti-o dorești! 

  1

  May

  until 30 Apr

  Aniversează-ți ziua de naștere în Sufrageria True!

  Pregătit să îți aniversezi ziua de naștere? Adună-ți gașca și hai în Sufrageria True.