Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Impro Show cu Trupa Freeze

Impro Show cu Trupa Freeze

Impro Show cu Trupa Freeze

 • 17 Mar 2019
 • 7:00 pm - 9:00 pm

 • Hai duminică, 17 martie, la un super show de improvizație cu Freeze!

  Trupa de teatru de improvizație FREEZE este formată din super-eroii Adriana, Andrei, Ciprian, Florin și Marius a.k.a. Giovanni, acompaniați de super-maestrul muzical Vlad Pasencu. De ce super-eroi? Pentru că actorii improvizatori se transformă pe scenă în personajele poveștii pe care tu vrei să o vezi.

  Povești stiințifico-fantastice cu prințese, cavaleri și… extratereștri, filme care încep prin a fi western și se sfârșesc telenovelă, trecând prin cele mai variate genuri, de la indian la istoric, concursuri muzicale internaționale, discursuri ale unor experți de talie mondială pe tema aleasă de tine, toate acestea și chiar mai multe își au locul într-un spectacol de improvizație FREEZE. Dacă vrei să vezi un spectacol complet, cu teatru, muzică, umor dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație neașteptate, atunci îți vei dori să participi la spectacolul FREEZE.

  Totul se întâmplă pe loc, în fața ta, fără regie, fără scenariu. Trupa FREEZE a fost înființată în anul 2010, fiind astfel una dintre cele mai experimentate în domeniul short-form-improv.

  Susținere artiști: donații

  Eveniment găzduit de Puiu Crețu.

  Info și rezervări: 0727 488 087 || Covaci 19


  1

  Jul

  until 30 Sep

  [Ofertă magică] Petrecerea ta de burlăcițe!

  Petrecerea de Burlacite, așa cum ti-o dorești! 

  1

  May

  until 30 Apr

  Aniversează-ți ziua de naștere în Sufrageria True!

  Pregătit să îți aniversezi ziua de naștere? Adună-ți gașca și hai în Sufrageria True.