Logo Excerpt
My Title

EVENIMENTE

Brigitta live în Sufragerie

Brigitta live în Sufragerie

Brigitta live în Sufragerie

 • 18 Jan 2019 until 19 Jan 2019
 • 10:00 pm - 5:00 am

 • Facem nebunie muzicală pe Covaci 19 alături de Brigitta & Full House Band! Plini de energie și cu un mix perfect compus din melodii de dans, asezonate cu un pic de #love, trupa ne promite o seară magică! Prietenii la petrecere se cunosc, nu? 

  Te așteptăm vineri, 18 ianuarie pe #Covaci19 la #TrueClub.
  // Intrarea e liberă // Info & Rezervări: 0727.488.087
  ________
  Ofertă* special creată pentru un început bun de party:
  1 + 1 Vodka Absolut = 299 lei
  1 + 1 Rum Havana Club = 299 lei
  1 + 1 Whisky Ballantine’s = 299 lei
  *oferta se aplică doar petrecerilor de vineri.

  *****
  Brigitta & Full House Band a luat naștere în 2013 și de atunci s-a remarcat în fața publicului prin performanța live dinamică, un sound matur și un playlist menit să satisfacă cele mai pretențioase gusturi în materie de muzică. Genurile muzicale abordate sunt variate și reușesc cu succes să reunească pe ringul de dans toate generațiile: pop, dance, rock, disco, electro-pop, rock’n’roll, oldies, folclor românesc.

  Cu o experiență muzicală solidă, ani de studiu, apariții televizate și colaborări cu nume cunoscute din industrie, fiecare membru al trupei aduce un plus de valoare acestui proiect deja cunoscut publicului care apreciază muzica live și show-ul de calitate:

  Brigitta Szebenyi : voce
  Michael Massier: clape
  Marius Ursu Lung: bass
  Silviu Paraschiv: chitară
  Norbert Tobias: tobe

  Brigitta face parte din noua generație de artiști din România, fiind cunoscută publicului de la emisiunile – concurs Megastar , Vocea României -ediția 1, Eurovision 2013.

  A fost implicată de-a lungul anilor în diverse proiecte muzicale de compoziție și de coveruri, acumulând experiența live de scenă și de studio și a susținut concerte alături de Marius Moga în cadrul turneului național DeMoga Family Show. Voce versatilă, Brigitta a abordat mai multe stiluri muzicale în ceea ce privește compozițiile proprii, experimentând stilurile pop-rock, electro, funk, reggae și dance.


  1

  Jul

  until 30 Sep

  [Ofertă magică] Petrecerea ta de burlăcițe!

  Petrecerea de Burlacite, așa cum ti-o dorești! 

  1

  May

  until 30 Apr

  Aniversează-ți ziua de naștere în Sufrageria True!

  Pregătit să îți aniversezi ziua de naștere? Adună-ți gașca și hai în Sufrageria True.